Der er nogle begrænsninger ved facadeelementer
Godt nok siger man, at det kun er fantasien, der sætter grænserne, og det er da også rigtigt nok, hvis man kun holder det til fantasien.
Selvfølgelig skal man drømme stort, og det er dem, der tør tænke ud ad boksen, som der laver de store landvindinger i verden, fordi de ikke var bange for at tænke i anderledes baner, som andre måske sagde, ikke kunne lade sig gøre.
For at gøre det lavpraktisk så kan det handle om sådan noget som facadeelementer, som man skal bruge til at bygge et hus med.
Man har en idé om, hvordan man skal have dette hus til at se ud, og her har man brug for facadeelementer, hvor man så begynder at skitsere, hvordan de skal indgå og derved, hvilke dimensioner de skal have.
Det har man forhåbentligt professionelle til at hjælpe sig med, for det er ikke bare sådan lige at gøre det ordentligt.
Geometrien ved facadeelementerne bliver begrænsende
Så kan man stå tilbage med en tegning over ens hus, hvor dimensionerne passer fint, men når det så kommer til praktisk at skulle have konstrueret de elementer, som der skal udgøre huset, så kommer man frem til, at der ganske enkelt er nogle begrænsninger ved at gå fra teori til praksis.
Her er et eksempel: https://www.thomas-gruppe.dk/produkter/facadeelementer
For som du kan se, så vil der for eksempel her være nogle begrænsninger til, hvordan man kan præfabrikere disse elementer, da der er begrænsninger ved maskinerne samt transportmulighederne.
Dem kan man ikke bare overgå, for så bliver det umuligt, og det er ikke sikkert, at du finder et andet sted, der kan lave dem bedre eller anderledes i dimensionerne.
Måske er det endda ikke forsvarligt at lave dem større, end hvad de forslår her, så man bør lytte til dem.
En løsning kan så være at dele elementerne op i flere enkeltdele og sætte dem sammen til sidst.