Få styr på røgvanerne med en e cigaret

Få styr på røgvanerne med en e cigaret

Er du træt af, at din bolig, dit tøj og dit hår altid lugter af røg? Er du ked af gule tænder, morgenhoste, dårlig ånde og kedelig hud? Og ville du egentlig helst sige farvel til smøgerne én gang for alle? Så er det bare at komme i gang med projekt rygestop – det er ikke eet minut for tidligt, og aldrig for sent. Til gengæld er det et hårdt projekt, som kræver megen viljestyrke. Derfor er der hvert år tusindvis af ex rygere, som falder tilbage i vanen. Og derfor kan det være nødvendigt med hjælpemidler til at håndtere den ækle afhængighed.

Suppler dine rygestop remedier med en e-cigaret

De fleste, som har prøvet at holde op med at ryge, kender til de gængse rygestop produkter så som nikotin tyggegummi og ditto plastre, tabletter og mundspray. Disse produkter er også særdeles velegnede til at imødegå de fysiske abstinenser, et rygestop uvægerligt medfører. Men i modsætning til hvad man ellers skulle tro, er den fysiske afhængighed af nikotin og andre indholds stoffer i cigaretter den mindste del af problemet. Det tager højst et par uger at vænne sig af med nikotinen.

Hvad der er værre, er den psykiske og mentale afhængighed, som afspejles i vore rygevaner. Langt de fleste rygere, som prøver at holde op, falder i igen ved udsigten til at skulle gå glip af de mange hyggestunder, i hvilke rygning er det centrale omdrejningspunkt. For eksempel rygepauserne på jobbet, hyggerygning over et glas rødvin med veninderne, eller festrygning ved sociale lejligheder. Det er her, de nye, smarte e-cigaretter kommer til deres ret.

Køb e-cigaretter online – det betaler sig.

Med en e-cigaret behøver du nemlig ikke at gå glip af noget. Du kan stadig hænge ud med rygerne, som traditionelt er et muntert folkefærd, uden at komme til at lugte af røg. Bestil din e-cigaret på esug.dk