Fodbold træningslejr - når der skal fuldt fokus på træningen

Fodbold træningslejr – når der skal fuldt fokus på træningen

Er du bidt af en gal fodbold, og ligger din store passion i grønsværen? Føler du ofte, at du har nået et plateau i forhold til din spilmæssige udvikling – og ville du ønske, at du havde flere timer til rådighed på ugentlig basis til at nå dine mål? Så er en årlig fodbold træningslejr måske noget for dig. Især, hvis du også kan få lokket dine kammerater i fodboldklubben med på idéen.

Hvad kan en fodbold træningslejr gøre for mig og mit hold?

Hvis I vælger at afsætte en uge i for eksempel vinterferien, efterårsferien eller sommerferien til en fodbold træningslejr, får I alle de samme fordele, som professionelle fodboldspillere har. Hverdagens pligter kan for en stund ligges på hylden – hele dagen kan afsættes til træning og til strategi planlægning. Du skal ikke bruge otte timer af din dag på dit job, men kan i stedet fokusere 100% på din fodbold træning. Og du skal ikke bekymre dig om dagligdags gøremål som for eksempel indkøb, hentning af børn, tøjvask, madlavning og rengøring.

Alt dette er der nemlig sørget for – du bliver indlogeret på et luksushotel, og al transport til og fra træning er arrangeret. Et ophold på en fodbold træningslejr inkluderer tøjvask, rengøring, og tre daglige måltider af højeste standard. Du kan således koncentrere dig om din daglige træning hver eneste dag – og som hold kan I forbedre jeres samspil og interne taktikker. Selv om der måske kun er tale om en uge, kan I nå rigtig langt, såvel på individuelt plan som i holdmæssig sammenhæng. Et ophold på en fodbold træningslejr vil have en synligt afsmittende effekt på jeres konkurrenceevne såvel som på jeres interne sammenhold som team mates.

Fodbold træningslejr gennem Yak Sport

Den danske arrangør af sportrejser og træningslejre Yak Sport tilbyder top klasse fodbold træningslejre i flere europæiske lande.Læs mere på https://yaksport.dk/traeningslejr/fodbold/