Giv dine trægulve en makeover med en gulvafslibning i Farum

Giv dine trægulve en makeover med en gulvafslibning i Farum

Når hjemmet skal friskes op – måske i forbindelse med en gennemgående renovering – er det nærliggende at hapse de lavthængende frugter først. De fleste mennesker vil male væggene i nye farver, fuge badeværelses fliserne op, og måske give køkkenet en ordentlig omgang. Men vidste du, at du – nemt og billigt – kan få dine gamle, slidte trægulve til at stå som nye igen?

Du kan give trægulvene nyt liv med en gulvafslibning

Måske tænker du ikke over det til daglig, men dine gulves udseende har stor indflydelse på dine stuer og værelsers generelle udtryk. Fremstår gulvet nusset og snusket, vil dette uvægerligt smitte af på resten af rummet. Og dette er som oftest tilfældet for trægulve, som har måttet stå årevis af daglig slid igennem.

Et trægulv vil uvægerligt med tiden blive slidt – og dette betyder, at slitagen vil sætte sig tydelige spor i træværkets overflade. Gulvet vil få en uensartet tekstur, hvilket skyldes ridser, skrammer og splinter, som nemt kan opstå i træværkets slidte og udtørrede overflade. Denne vil samtidig blive plettet af spildte væsker, som suges ind i træets porøse fibre, og ikke kan vaskes væk.

Samtidig vil støv og skidt blive trådt ned i selv samme fibre – og heller ikke disse slidmærker kan fjernes ved almindelig gulvvask. Gulvet vil simpelt hen komme til at se snavset ud på permanent basis. Og så kan det kun få sit friske og sunde udseende igen med en gulvafslibning.

Kan mit gamle trægulv tåle en gulvafslibning?

Det korte svar på dette spørgsmål er ja. De fleste trægulve – uanset træets sort – tåler fint en skånsom gulvafslibning. Og du vil blive meget overrasket over, hvor stor en forskel en gulvafslibning kan gøre for dit gamle trægulv. Overfladiske skjolder, pletter og ridser vil helt forsvinde – og gulvet vil komme til at fremstå som var det ganske nylagt!

Få et gratis og uforpligtende tilbud på gkservice.dk