Man kan gøre en del ved ens egen tshirt

Man kan gøre en del ved ens egen tshirt

Du er måske faldet over, at en tshirt var en eminent opfindelse, der ikke så ud af meget til at starte med, men som virkelig blev epokegørende, da den endelig så dagens lys.

Ikke alene var den tiltænkt herrer, der stadig var ungkarle, som ikke havde mulighed eller råd til at få fikset deres andre beklædningsgenstande.

Nu kunne man lige trække et stykke klæde over hovedet, og så sad den der resten af dagen, uden den skulle rettes til, og man har lært at lave dem af godt stof, og så tager det ikke lang tid at lave dem, og man kan serieproducere dem og gøre det billigt.

Det er ganske enkelt en genial opfindelse, som nu begge køn kan lide at bære.

Men fordi de også er så simple at lave og købe, så kan de hurtigt komme til at se meget ensformige ud, medmindre man går efter et bestemt brand eller køber en tshirt, der er lavet i hånden som et unikum, eller hvor der virkelig er brugt mange timer på at gøre den unik eller fylde den med et print.

Sådan en tshirt bliver jo så også hurtig dyr, og så ryger pointen jo med at have en nem beklædningsgenstand, der ikke kostede så mange penge.

Derfor kan man købe en tshirt til ingen penge i for eksempel en genbrugsbutik eller dagligvarehandel med en afdeling med tøj og selv gøre noget ved den.

Dette kan være at udvaske den eller får den til at krympe med vilje i vask, så den sidder mere kropsnært.

En anden mulighed er at farve den permanent med nogle farver, som specielt hippierne gjorde før i tiden.

Man kan også med vilje lave huller i den eller påsy mærker på den eller lignende.

Dog skal man så nogle gange være opmærksom på, hvis man har sat noget ukurant på, som ikke kan tåle at blive vasket sammen med tshirten generelt såsom en knappenål eller andet.