Optimer din arbejdsmetode nu og for altid

Optimer din arbejdsmetode nu og for altid

Du kender helt sikkert frustrationen. Og dét uanset om du er nyansat, har været på samme arbejdsplads i de sidste mange år eller om du har været afdelingschef eller projektkoordinator i mange år. Dine kollegaer er kompetente, men enten har de været vant til at arbejde i vidt forskellige programmer i hele deres arbejdsliv eller også sætter den nye opdatering eller implementering af et nyt system eller program en bremse i arbejdsprocessen. Det sænker hastigheden på kontoret og går ud over arbejdsindsats, sammenhold og bundlinjen.

Med et grundlæggende, men uddybende kursus i alle Office 365 mange muligheder og funktioner, giver du hele dit team en unik mulighed for at synkronisere kompetencer og referenceramme.   
4D A/S har siden året 1991 specialiseret sig i en lang række kurser, der er skabt til at gøre arbejdet nemmere og mere effektivt i grupper og på kontorer. Uanset om det er et grundlæggende kursus til de helt basale funktioner i Office-pakken eller om det er implementering af diverse programmer i standardprogrammerne og i arbejdsgruppen har 4D A/S et kursus, der passer til netop dig og dit teams behov.

Mulighederne for er mange. Lær’ for eksempel at finde og løse tekniske problemer eller at optimere intern struktur og arbejdsgang. Uanset hvor fokus ligger, vil dig og dit team blive klædt godt på, så I kan udnytte programmernes fulde potentiale.

Når du booker et kursus ved 4D A/S bliver du inviteret indenfor i ét af deres 13 lyse og skønne kursuslokaler, der har beliggenhed midt på Strøget i København. På kurset bliver der tilbudt forfriskninger og snacks, så dig og dit team kan koncentrere sig om læringen.

Uanset om det er for den nyeste i teamet eller dig som projektkoordinator vil et kursus fra 4D A/S helt sikkert åbne nye verdener af muligheder for måder at arbejde på.