Seje og flotte mobil covers til billige priser

01 august 2018
Astrid Pedersen
Seje og flotte mobil covers til billige priser

Har du husket at beskytte din nye mobiltelefon? Hvis ikke, så er det på høje tid, at du får indkøbet et mobil cover, et etui, eller blot en pakke billig beskyttelsesfilm. De nye smartphones er nemlig alt andet end robuste – de smukt designede, følsomme og fyldt med smarte funktioner, men en tur på badeværelses gulvet kan hurtigt gøre en ende på selv den nyeste og mest avancerede smartphone. Det slanke design er nemlig blevet til på bekostning af robustheden, og derfor er elektronikken i telefonen særdeles udsat, hvis du taber den ud af din taske eller din bukselomme.

De gamle mobiltelefoner er kendt for at kunne tåle lidt af hvert, men dette gør sig altså ikke gældende for smartphones. Og derfor er et vigtigt, at du beskytter din telefon – for eksempel med et lækkert og modstandsdygtigt mobil cover.

Mobil cover og beskyttelsesfilm – når din smartphone skal have den optimale beskyttelse

Hvis du ydermere vil skåne din smartphones smukke og følsomme display imod omverdenen, kan du supplere dit mobil cover med en bane beskyttelsesfilm. Beskyttelsesfilm og mobil cover er ikke nogen stor investering – i hvert fald ikke hvis man ser den i forhold til den udgift, du kan risikere at blive præsenteret for, hvis din smartphone skal repareres. Og så er din smartphone samtidig beskyttet imod ridser og skrammer fra nøgler og andre lignende genstande i din taske eller din lomme. Du behøver ikke at være bange for, om et beskyttende cover får din telefon til at se dum eller klodset ud – moderne mobil covers er langt mere diskrete og elegante end deres forgængere.

Køb billige mobil covers online hos lux-case.dk

Du kan med fordel besøge den store og yderst velassorterede webshop lux-case.dk, hvis du er på udkig efter solide mobil covers til din smartphone. Se hele udvalget af mobiltilbehør på lux-case.dk

Flere Nyheder