tag i træningslejr, og oplev et markant forbedret niveau

tag i træningslejr, og oplev et markant forbedret niveau

Hvis du føler at du er gået i stå i forhold til udøvelsen af din sportsgren, er det højst sandsynligt fordi du er tidsmæssigt begrænset. Uanset om du dyrker svømning, tennis, fodbold eller golf skal der mange timers hård og fokuseret træning til, førend du kan komme op på niveau med de professionelle sports udøvere. Og selv om du måske ikke har ambitioner om at dyrke din sport på elite plan, er det meget naturligt at have et ønske om at forbedre sig på såvel timing som på kondition og teknik.

Prøv en træningslejr – du vil ikke fortryde det

Mange amatør sports udøvere oplever at de, når de har trænet et par gange om ugen i et vist antal år, ikke rigtig kommer videre med deres træning. Det er, som om de er havnet på et plateau, såvel hvad angår kondition som når det handler om hold sammenspil, individuel teknik, og timing.

Det er meget svært at komme videre opad, hvis man kun har et par timer til rådighed på ugebasis. Og når det samtidig er svært at få mulighed for at dyrke sin sport flere timer om ugen – for eksempel på grund af huslige eller familiære pligter og de fyrre timer, man ugentligt tilbringer på sin arbejdsplads, bliver træningen hurtigt til en sur pligt.

Hvis du og dine eventuelle medspillere i klubben føler, at I er ved at være nået dertil, kan I med fordel overveje at gøre som de professionelle, og tage en uge på træningslejr. Yak Sport tilbyder træningslejre i top klasse til såvel fodbold- tennis- og golfspillere som svømmere, som ønsker at fokusere 100% på træningen igennem en hel uges intensiv praksis.

Træningslejre fra Yak Sport er tilrettelagt således, at træningen kan få din fulde opmærksomhed – al transport, bespisning, rengøring og tøjvask er inkluderet i opholdet. Læs mere på yaksport.dk