Tennisrejser - når du elsker din sport

Tennisrejser – når du elsker din sport

De fleste udøvere af en sportsgren – det være sig alt fra tennis og badminton over fodbold, håndbold, basket ball eller volley ball til mountain bike, svømning eller ridebanespringning – elsker deres sportsgren højt, og ville ønske, at der var mere tid til rådighed til at fokusere på teknik, kondition, timing og eventuelt sammenspil, såfremt det er en holdsport, man dyrker.

I det daglige kan det godt være op ad bakke at få fuldt fokus på sin sport. Som amatør udøver af en hvilken som helst sportsgren har man i reglen mange andre gøremål i hverdagen. De fleste mennesker, som dyrker sport på fritids planet, skal også passe deres familie, fuldtidsjob og hjem. Og er man eksempelvis tennis afficionado, er det også et spørgsmål om, hvor ofte der er ledige baner til rådighed i klubben. Summa summarum er, at det sjældent bliver til mere end et par timer om ugen i sportens tegn. Og det kan godt virke nedslående, når man har et oprigtigt ønske om at blive bedre.

Gør som de professionelle – tag på tennisrejse

Du er sikkert ikke den eneste i tennisklubben, som har det på den måde. Der er med stor sandsynlighed mange af dine kammerater, som er i en lignende situation. Og hvis I finder, at I deler ønsket om at fokusere fuldt og helt på tennis i blot en uges tid, er det oplagt at rive en uge ud af kalenderen, og tage på træningslejr.

Med en tennisrejse fra Yak Sport kan I gøre jeres drømme om dage fyldt med tennis træning til virkelighed. Yak Sport kan, i samarbejde med hoteller i Tyrkiet, Spanien, Kroatien og Portugal, tilbyde tennisrejser af højeste standard. Tøjvask, samtlige måltider, og al transport er inkluderet i den samlede pakke. Alt, hvad der forventes af jer, er, at I fokuserer på at forbedre teknik, kondition, timing, eller hvad jeres individuelle mål ellers er.

Du kan læse mere om tennisrejser på https://yaksport.dk/tennisrejser/