En advokat har fortjent sin hyre og sit ry

26 July 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er allerede skrevet rigeligt om, at advokater nok ikke har det bedste ry hos alle mennesker, hvor det som tit nævnt hænger sammen med, at der med advokater ofte er en taber og en vinder i en sag, hvor nogle vil føle sig ramt.

Men det er jo demokrati og menneskers rettigheder, at alle mennesker har ret til en advokat, der skal tale ens sag – sådan skal samfundet være.

Og inderst inde kan man nok godt se, at dette er retfærdigt; men mindre kan også gøre det, hvor man skaber en smedekampagne på advokater som hel helhed eller en bestemt advokat.

Det er der sådan set ingen grund til og da specielt ikke her i Danmark, og det vil vi forklare dit lidt om i denne artikel.

Vi hader som udgangspunkt den Jantelov, men der er også noget positivt ved den, hvis man tænker over det; for man ender nogle gange med at sætte lighedstegn med, at man ikke skal blære sig og altid være ydmyg.

Men hvor vi godt kunne bruge mere af den slags tilladelse til at vise os frem, hvis vi rent faktisk er dygtige såsom disse advokater: https://www.holst-law.com/ , så kan vi også nogle være gode til at huske, at vi ikke skal se ned på andre, selvom vi måske tænker vores.

Advokater får en god hyre, men de har netop også et stort ansvar på deres skuldre!

Måske hænger de ikke ud med skraldefolk i deres fritid, men hænger du selv ud med advokater? Man hyler med de ulve, man er blandt.

Og du har selv mulighed for at blive advokat! 

Det kræver ikke nogle forældre, der kender de rette mennesker, eller du har umanerligt mange penge til at betale en uddannelse. Den slags er jo gratis i DK, og du får endda betaling for at læse!

Det drejer sig kun om, at du yder det bedste, du kan, i skolen, og så kan du også blive advokat!

More articles