Få mere plads med et par terrassedøre

25 April 2022
Lotte Hindsberg

Synes du, at din stue eller køkken er lige lille nok, kan du overveje at få et par dobbelte terrassedøre ud til terrassen. Det vil ikke alene give et optisk bedrag om at din stue eller køkken er større end det reelt er, men du får nemmere ved at inddrage terrassen og dermed får du reelt også mere plads.

Vælger du også at få døre med glas i, kan du også nyde din have hele året rundt. Du kan også vælge at få en overdækket terrasse. Dermed får du mulighed for at bruge din terrasse i dårligt vejr eller i det tidlige forår, inden det bliver så varmt at man kan sidde ude. Du kan se flere former for terrassedøre på klarvinduer.no.

døre

Få skåret ud til en terrassedør

Hvis der ikke allerede er terrassedøre, kan du vælge at få skåret et hul i din væg ud til terrassen og få sat nye døre i. Det er noget du kan få din tømrer til. Det er relativt enkelt at få skåret hul med et diamantbor. Når der er hul skal der måles op til dørene. Det er vigtigt at dørene bliver målt op så de passer perfekt til hullet. Døre bliver som udgangspunkt special lavet, så det er ikke muligt at få dem byttet, hvis det viser sig at de ikke passer.

Det anbefales at du får en professionel til at sætte dine nye døre i. Ikke at du ikke kan selv, især hvis du er håndværker, men for at du er sikker på at de er sat korrekt i. Er dørene ikke sat i korrekt, kan du risikere at de ikke lukker tæt og du dermed skal bruge flere penge på at varme op. De vil heller ikke holde nær så længe og være mere udsatte for skader og fugt. 

More articles