Hvad er jeres kantineløsning?

16 March 2020
Anders Lundtang Hansen
Hvad er jeres kantineløsning?

I jeres firma har I måske én bestemt kantineløsning; det kan være, I har skiftet den ud gennem tiden, eller I altid har haft den samme – eller også er den fravalgt, og det er jo også et valg!

Men almindelige ansatte har jo krav på en frokostpause, om man så husker eller vælger at benytte den; den bliver sjældent kompenseret, så det er med at udnytte ens frokostpause, mens man har den.

Nogle firmaer har så sørget for, at man bliver samlet i frokostpauserne og snakker sammen, gerne om løst og fast; især hvis man har frokost alle sammen samtidig mest muligt, og dette ikke ligger forskudt.

Måske har man her en hel kantine, der sørger for at lave mad til de ansatte, som de kan gå op og vælge fra fra det kolde og varme bord og tage med ned at spise sammen med drikkelse, som man nyder i den afsatte periode.

Andre vælger måske at tage maden med op på ens arbejdsstation, fordi man har travlt med en opgave, eller måske bare fordi man godt kan lide at nyde ens frokost i stilhed og alene, så man kan lade batterierne op til at være social, når man skal til at arbejde igen.

På andre arbejdspladser arbejder man måske med catering, hvor maden kommer udefra, som en ansat så dækker op, og medarbejderne tager dette og spiser i et fælleslokale eller hver for sig – måske i nogle afslappede områder, hvor der kan være nogle enkelte medarbejdere.

Andre steder arbejder man mere ude, så medarbejderne må tage maden på farten; visse steder har man et te-køkken, mikrobølgeovn og køleskab, så man kan få afleveret og tilberedt ens mad, når man vil have den.

Og igen andre steder er der måske bare snacks, hvor man selv skal sørge for at klare maden selv.

Atter kan det være, man skal overveje denne kantineløsning: https://www.atz-service.dk/services 

More articles