Gode råd til dig der skal renovere ude på badeværelset

01 November 2021
Steffen Hansen

editorial

Der er mange ting, der kommer i forbindelse med renovering. Det kan være alt fra planlægning af budget, til tidsplan og koordinering af håndværkere. Det kræver tid og et godt overskud at komme gennem en renovering i sit hjem. Vi har i dette indlæg fokuseret på badeværelset. Her har vi hjulpet dig med nogle tips til, hvordan du kommer i mål med renoveringen af dit badeværelse. 

 

 

1. Få kontakt til alle håndværkerene 

Der er en masse installationer og montering af apparater og udstyr, som skal ordnes ude på dit badeværelse i forbindelse med renovering. Derfor skal du i kontakt med de rigtige fagpersoner for at sikre, at alt bliver installeret og monteret korrekt.

Måske du får dit badeværelse installeret i samarbejde med et firma, eller du har købt enkle dele til dit badeværelse, som du skal have hjælp til at få monteret. Uanset hvad, så er det vigtigt med det rette hjælp. Specielt, hvis du gerne vil have et velfungerende badeværelse efterfølgende. Derfor anbefaler vi, at du ringer rundt til forskellige håndværkerfirmaer, og høre om de kan klare opgaven for dig.

 

2. Få styr på, hvad du skal have renoveret

Hvor meget af dit badeværelse skal egentlig renoveres? Der kan være enkle ting, der ikke behøver at blive skiftet ud, eller som blot kræver en enkel behandling eller to. Det er en god idé, at du har forinden planlagt, hvad du skal have ordnet. På denne måde bliver det mere overskueligt for dig, men også for de personer, som du hyrer ind til at udføre arbejde for dig.

Det kan kræve visse specialister til nogle typer opgaver, som den pågældende VVS-mand eller tømrer ikke kan klare for dig. Det kan være, du skal have malet dit badekar med en ny emalje, som en almindelig maler ikke gør sig i. Få derfor styr på opgaverne, før du går i gang med renoveringen. 

More articles