Find din indre designer frem på en design selv plakat

03 May 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

En lav selv plakat kan laves på mange måder, hvor du helt selv fra bunden skaber det lærred eller papir, som plakaten skal udgøres af, og så laver du et originalt kunstværk på det, som det udelukkende er dig, som der har lavet.

Man kan så få mere eller mindre hjælp til den slags, men der er nok flere, der går op i, at de kan sige, de har gjort det hele selv.

Så er der også dem, som der laver en del eller nogle af delene selv, mens de udliciterer andre af opgaverne til folk, som der har mere forstand på den slags end en selv, så man mere eller mindre kan få et flot resultat til at starte med, så man ikke skal lave flere fejlforsøg først.

Men de fleste vælger nok det med, at de selv vælger et motiv, og så bliver det sat på en plakat for en, og så kan man vælge dimensionerne på plakaten.

design selv plakat

Det skal så være et motiv, som der er rettigheder til at have på plakaten, ellers skal man jo netop lave det helt selv.

Din selvdesignede plakat skal nok blive meget flot

Men selvom der er flere af opgaverne med den her gør det selv-plakat, som der bliver ordnet for dig, så er det ikke sikkert, at det kommer til at se så flot ud første gang, som du havde regnet med.

Nogle gange skal man jo netop have det skabt i praksis, før man kan se, om det ser ud, som man havde forestillet sig, da det stadigvæk blot eksisterede på teoretisk basis.

Så kan det også komme på tale, at man skal have lavet en plakat senere eller måske flere, som man gerne vil udskifte dem derhjemme, man tidligere havde lavet.

Ellers er det jo også en ferm gave at give sådan en lave selv plakat.

More articles