Derfor skal du pleje dit bådudstyr

Hvis du ejer en båd og dermed også en masse bådudstyr, så gør du dig klogt i at pleje det undervejs. Jo bedre du plejer dit bådudstyr, jo længere levetid har det. Det behøver ikke være så stort et projekt, som det måske lyder! Læs med her og bliv klogere. 

Når man ejer en båd, så ejer man også en masse bådudstyr. Bådudstyr kan være alt lige fra redningsveste til fortøjninger. Derudover går ting som fiskegrej, vandski m.m. også ind under kategorien bådudstyr. Det kan kort og godt betegnes, som alt det udstyr, du har ombord på din båd.

Saltvand er ekstremt hårdt for både din båd og alt dit udstyr. Derfor plejer man en båd flere gange om året, så den har en længere levetid og så sikkerheden er i top. Det samme gælder dit bådudstyr. Det bliver også udsat for saltvand, langt det meste, og derfor skal det også plejes. 

Du sparer penge i længden ved at pleje dit bådudstyr

Hvis du tænker, at det er uoverskueligt at skulle pleje og vedligeholde dit bådudstyr, så tænk lige en ekstra gang. Du kan spare mange penge i længden ved at holde dit udstyr ved lige.

Tag for eksempel en redningsvest. Hvis du sørger for, at rense den hver gang den har været udsat for saltvand, så holder den længere. Jo bedre sikkerhed får du også på båden. Du må simpelthen ikke stå med en gammel og slidt redningsvest, som ikke kan yde det den skal. 

Sådan skal du rense dit bådudstyr

Hvis du har fiskegrej med ombord på din båd, så kan du let rengøre det efter brug ved hjælp af en klud. Sådan er det med det meste bådudstyr, der er i kontakt med saltvand. Rens det med almindeligt ferskvand, så du får alt saltet renset af. 

Sørg for, at gør det til en vane, så det ikke bliver en træls opgave. Hyg dig med det og find gode rutiner, så du føler det er et overskueligt projekt! Du vil ikke fortryde det i længden. 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *