Få flere tilbud på din træterrasse

19 september 2021
Lotte Hindsberg

Skal du have bygget en træterrasse og har brug for en tømrer til at bygge den anbefales det at du får tilbud fra flere. Gerne tre eller mere. Ved at få flere træterrasse tilbud, kan du efterfølgende i ro og mag gennemgå de forskellige træterrasse tilbud og finde det bedste.

Hvis du kun ringer til en eller to, har du ingen ide om prisniveauet og du kan ved en fejltagelse have kontaktet den dyreste i området eller du kan have kontaktet den billigste, som er så billig, at de ikke har tid til at gøre arbejdet ordentligt. Det er vigtigt at du sikrer at de afgiver tilbud på det samme, så du kan sammenligne. Det er også en god ide at få referencer eller undersøge, hvad der er blevet skrevet om de forskellige tømrer på Trustpilot.

Få inspiration inden du starter

Inden du få bygget din træterrasse, er det en god ide at få inspiration. Det kan du enten få på internettet eller du kan spørge din tømrer. Han har både uddannelsen og erfaringen til at kunne råde og vejlede dig. Han vil kunne se muligheder som du sikkert ikke selv havde tænkt på. Han vil også kunne rådgive dig i forhold til hvilken materialer du med fordel kan få lavet terrassen i. Hører du til dem der ikke er så vild med at skulle bruge en weekend på vedligeholdelse af din træterrasse, skal du vælge en træsort, som holder længere og ikke rådner så nemt som andre.

Uanset hvilke træ du bruger, skal du huske at have i mente at træ er levende og derfor skal det plejes. Det er en god ide at vaske træterrassen om foråret og fjerne, hvad der må være af grønne alger, skidt og snavs. Efterfølgende skal træet behandles. Enten med sæbe eller plejende olier.

Flere Nyheder