Find den bedste og billigste varmepumpe til familiens hjem

08 December 2021
Astrid Pedersen

editorial

Skal familiens hus have en grøn profil, og vil du gerne spare penge på varme? Så kan du med fordel investere i en varmepumpe.

Er det dyrt at skifte til varmepumpe?

Planlægger du at erstatte dit gamle udtjente fyr med en moderne luft til vand varmepumpe skal du selvfølgelig regne med en større udskrivning i forbindelse med indkøb, levering, montering og installation. Men du kan samtidig belave dig på at kunne skære omtrent halvfjerds procent af din varmeregning.

En luft til vand varmepumpe er nemlig utroligt effektiv i sin udnyttelse af den tilførte energi, og vil derfor kunne levere en højere ydelse end fyret ved et lavere energi forbrug.

image

Du kan således skrue ned for forbruget uden at spare på varmen og får, med andre ord, langt mere varme for pengene. Og da det samtidig er muligt at opnå offentligt tilskud til indkøb og opsætning af luft til vand varmepumpe vil din nye varmepumpe have tjent sig selv hjem endnu hurtigere.

Få professionel hjælp til at vælge en varmepumpe

Når du står for at skulle vælge den varmepumpe som kan erstatte dit olie, pille eller gas fyr, er det selvfølgelig vigtigt at du vælger en varmepumpe med en tilsvarende eller højere kapacitet. På den måde er du sikret opvarmet brugsvand og cirkulationsvand i det omfang du og din familie behøver for at kunne holde varmen og tage varme bade året rundt.

Hvis du er i tvivl om hvilken varmepumpe du skal vælge er det en god idé at opsøge professionel hjælp. Det danske VVS firma Amalo har mange års erfaring med varmepumper og vil med sikkerhed kunne hjælpe dig til at finde den rette luft til vand varmepumpe til din og din families hus.

Du kan læse mere om Amalo, og se de aktuelle luft vand varmepumpe priser, på hjemmesiden Amalo.dk

More articles