Forsøg ikke med klip af eget hår

31 May 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Når man er på SU, eller det bare er sidst på måneden, og man ikke har så mange penge at gøre godt med, så forsøger man jo at spare, hvor man kan, og pengene skal først og fremmest gå til mad og andre essentielle fornødenheder.

Men samtidig kan man bemærke, at håret begynder at have lange tjavser og hænge ned foran øjnene på en, og chefen er også begyndt at være på nakken af en over, at man ikke ser helt så velplejet ud, som man plejer at være.

Man vil så gerne til ens frisør i København K, som man plejer at besøge, men der er bare virkelig ingen penge at gøre godt med, og håret stopper jo ikke med at vokse af den grund.

Så du overvejer, om du kan få en frisørelev til at klippe dit hår, men heller ikke dét, har du råd til.
Måske kan en ven klippe dig, men samtidig er du også bange for, hvordan det mon vil ende med at se ud.

Frisør / klip / herreklip / pleje

Det er de uddannede frisører, der skal klippe dit hår

Ja, hår vokser ud igen, men man gider ikke se mere dumt længere end højst nødvendigt, og man vil heller ikke have hat på indenfor, fordi man fik en dårlig frisure af en ven.

Så man ser sig nødsaget til at klippe sig selv, så man finder saksen frem og utallige håndspejle, så man kan se sig selv fra alle vinkler, og så kører man derudaf.

Hvis man er “heldig”, så får man bare en grim frisure, men du har ikke øjne i nakken, så det kan ende med at gå helt, helt galt.

Derfor må du væbne dig med tålmodighed og forklare din chef og andre, at så snart der er penge på kontoen igen, lover du at besøge din frisør i København K som det første.

More articles