Giv din baby mælkesyrebakterier sammen med sine D-dråber

07 December 2021
Emilie Jacobsen

editorial

Fra din baby er 14 dage gammel, og indtil han eller hun er to år gammel, skal det have D-dråber. Det er dråber med D-vitamin, der sikrer, at barnet får nok vitamin, da det jo ikke må blive udsat for lige så meget sollys som voksne. 

Hvis dit barn har problemer med maven, hvilket små børn jo ofte har, kan det være en god ide, at du vælger d-dråber med mælkesyrebakterier baby. Dermed får din baby en masse mælkesyrebakterier, der hjælper dens mave med at fungere normalt. Det vil derfor være en kæmpe fordel for både dig og dit barn – har dit barn ondt i maven, har du jo heller ikke selv et roligt øjeblik. 

Et af de mærker af d-dråber med mælkesyrebakterier som det er en god ide, at du holder øje med, er Semper. De producerer en lang række forskellige former for produkter til børn. De har derfor godt styr på, hvordan de fremstiller produkterne smartest muligt, så det er nemmest muligt for dig som forælder at give dem til dit barn. 

image

Hvor mange d-dråber skal mit barn have? 

Dit barn skal have fem d-dråber om dagen, fra det er 14 dage gammelt. Du kan dryppe d-dråberne på en ske, i en sutteflaske med mælk eller direkte i munden på barnet. Der er altså mange muligheder for, hvordan du kan give dråberne til barnet. 

I starten kan det virke lidt besværligt at skulle give d-dråber. Særligt hvis det er dit første barn. Det vænner du dig hurtigt til. Derefter bliver det bare ren rutine, at du giver dit barn dråberne en gang om dagen. 

Hvis dit barn er allergisk over for komælk, er du måske i tvivl om, du kan give det d-dråber med mælkesyrebakterier. Bakterierne er dog ikke fremstillet på laktose og er helt fri for mælkeprotein, derfor kan du godt give dem, selvom dit barn er allergisk over for komælk. 

More articles