Hvordan placerer du en Flos bordlampe korrekt?

Hvordan placerer du en Flos bordlampe korrekt?

Som læser af denne overskrift tænker du formentlig, at det da er indlysende, hvor en bordlampe skal stå, den skal da stå på bordet, specielt hvis du har at gøre med en flot flos bordlampe.

Men sådan en skal ikke bare sættes skødesløst på bordet. For hvis designet i disse Flos bordlamper virkelig skal komme i fuld flor, så handler det om, at man sætter dem sammen med andet på bordet – og et bord i sig selv – der passer dertil.

Og så skal man også gøre det, så man får den bedste belysning.

For sådan en bordlampe fra Flos kan jo bruges til mange forskellige bord-situationer, om den så skal give lidt behagelig belysning ved et bord, man spiser ved, eller den skal give lidt dæmpet belysning på sofabordet, eller man ligefrem er ude i, at den skal agere kontorlampe på et skrivebord, hvor den skal give en god belysning, så man ikke får ondt i øjnene af at koncentrere sig.

Vi siger ikke, at man skal hen at udskifte ens bord, fordi den designmæssigt ikke passer til den eller de Flos bordlampe(r), man har investeret i, det ville være lidt galimatias at gøre.

Men vi påpeger blot, at man får det bedste syn på bordet, hvis man har en sammensætning af bord og lampe, der passer sammen, så det kan tage sig flot ud.

Måske er der tale om et bord, der står i et lokale, som sjældent besøges af andre end en selv, men man skal ikke undervurdere glæden ved selv at se en flot sammensætning af bord og lampe.

Dernæst skal man have en Flos bordlampe, som kan lyse op over de ting, man skal have udsyn på, om det så er mad, drikke eller dokumenter, og belysningen skal være derefter.

Hvis du kan undgå at have ting på bordet, der skærmer for belysningen, er dette også at foretrække.