Kan man være bekendt at skille sig af med præmier?

Nogle præmier har man jo fået, fordi man har øvet og trænet sig op til et stævne, hvor man netop gik efter at være den bedste.
Her var det måske netop den fysiske præmie i form af en medalje eller en pokal, som man gik efter, eller man ønskede ganske enkelt bare at blive nummer et og den bedste.

Andre gange får man måske præmier, fordi man har været den bedste på arbejdspladsen eller lignende, uden man har gjort anden indsats end at udføre sit arbejde godt nok, hvorfor det måske mere siger noget om de andre ansattes manglende indsats på stedet.

Man værdsætter da præmien, men omvendt vil man jo helst modtage anerkendelse i form af ros og kritik – samt at få ens passende løn for den samlede indsats.

Nogle præmier er igen så nogle bøvede nogle, man måske uddeler blandt ens venner eller for at være den bedste eller værste til noget, men hvor man trods alt mener det med et glimt i øjet.

Visse af disse ovenstående præmier vælger man så alt fra at fremhæve derhjemme til frit skue, mens andre bliver pakket væk, som man så kan præsentere på forlangende, men nogle gange skaffer man sig af med dem.

Det kan være, man ikke har mere plads til dem derhjemme, eller man mangler penge, så man er nødt til at sælge dem for at få råd til at betale regningerne.

Andre gange er man måske bare så pinligt berørt over dem enten på stedet eller efter noget tid, at man vælger at smide dem ud, og man så bare fortæller til dem eller den, man fik præmien fra, at man ikke længere ved, hvor præmien er henne.

Dog skal man så bare huske at bortskaffe dem, uden det bliver bemærket, for det er kulturelt ikke pænt i Danmark at smide gaver af den slags ud, sælge dem eller for den sags skyld give dem væk.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *