Køb brugt Peugeot for at lave din helt egen specielle bil!

21 september 2019
Anders Lundtang Hansen
Køb brugt Peugeot for at lave din helt egen specielle bil!

Det sker nogle gange, at man går ned at gaden eller kører på en vej såsom en motorvej og spotter en bil, som man på én og samme tid kan genkende, men så alligevel ikke…

Tættere på kan man se, at bilmærket er til at genkende, det kunne for eksempel være en Peugeot, og ved nærmere eftersyn har den da også de komponenter, der kendetegner en Peugeot, men når du så kommer helt tæt på, så kan du godt se, at noget er helt galt.

“Galt” er måske ikke det rette ord, for bilen ser helt fin ud, den lyder godt og kan øjensynligt køre, men trods din omfangsrige viden i biler, så kan du nu vide dig sikker på, at sådan en Peugeot ikke findes i virkelig heden, og selvom der står anført en bestemt mærke af type på den, så passer tingene slet ikke sammen.

Faktisk er denne Peugeot sammensat af forskellige dele fra tilsvarende biler, men der er også sneget sig dele ind fra andre biltyper, så ved det nærmeste eftersyn helt i bunden kan du konstatere, at der er tale om en hjemmebygget bil, som der nok ikke findes tilsvarende af.

Og den slags kan faktisk lade sig gøre, for hvor andre køber reservedele fra en skrothandler med biler, så køber andre dele, så de kan skabe deres helt egen bil fra bunden; og vi mener ikke som at restaurere en eksisterende bil, men at skabe ens helt egen.

Den kan minde om en Peugeot, men det er det langt fra.

Men én ting er, at man bruger tid, værktøj, hjælp og andre ressourcer på at skabe denne bil, men hvis den skal ud at køre på de offentlige veje, så kræver det en del godkendelser, som kan tage tid at indhente.

Hvis du dog virkelig er gået ind i dette projekt med hud og hår, så er det dog udfordringen værd. 

Flere Nyheder