Lad en boligadvokat hjælpe dig sikkert igennem dit boligkøb

25 maj 2021
Astrid Pedersen

editorial

Har du fundet din drømmebolig, og er der tale om en ejerlejlighed? Så står du sikkert på spring for at få lov at underskrive købsaftalen inden en anden køber nupper lejligheden for næsen af dig.

Men du bør slå koldt vand i blodet, især hvis du er førstegangs køber. Det er nemlig ikke altid så ligetil at købe lejlighed. Det danske boligmarked er en sand jungle af regler og paragraffer, og dens underskov er oversået med faldgruber.

Du risikerer meget let at komme til at sætte dig for dyrt i forhold til din indkomst. Og samtidig er der mulighed for at du ryger i en af de klassiske boligkøber fælder hvis du ikke opsøger kyndig og nøgtern rådgivning i forbindelse med dit køb af ejerlejlighed.

Få rådgivning hos en boligadvokat

Mange bolig købere – især de som køber hus eller lejlighed første gang – forlader sig 100% på ejendomsmæglerens ord. Men her skal du huske at en ejendomsmægler ikke er en uvildig rådgiver. Faktisk er en ejendomsmægler ikke engang en mægler i ordets egentlige betydning.

En ejendomsmægler er sælgers mand. Ejendomsmægleren tjener sine penge på at sælge så mange boliger som muligt på kortest mulig tid og til så høj en pris som det kan lade sig gøre.

Derfor skal du ikke regne med at ejendomsmægleren fortæller dig mere om boligen end hvad han eller hun er absolut forpligtet til ifølge loven. Det er dit eget ansvar at sikre dig mod grimme overraskelser. Det gør du ved at sætte dig grundigt ind i den dokumentation som vedører såvel selve boligen som handelen. Og det er her din boligadvokat kommer ind i billedet.

Få hjælp til gennemlæsning af dokumentation hos eBoligadvokat

Din boligadvokat kan nemlig hurtigt og på sikker vis sætte sig ind i denne dokumentation og yde rådgivning på baggrund heraf. Læs mere på eBoligadvokat.dk.

Flere Nyheder