Sådan planlægger du en studenterfest

26 februar 2022
Steffen Pedersen

editorial

Hvis du skal holde en studenterfest, så er der nogle ting der skal være styr på. Der er en masse forskellige ting, du kan forberede til festen, og det er helt op til dig, hvad du vælger at planlægge. Hvis du godt kunne bruge noget inspiration til planlægningen af studenterfesten, så giver vi dig tre gode bud på, hvad du kan planlægge. Hvis du gerne vil vide mere, så kan du læse med herunder. 

mad ud af huset

Festlokale

Hvis du endnu ikke ved, hvor studenterfesten skal holdes, så er det en god ide at planlægge det så hurtigt som muligt. Især hvis du vil leje et festlokale. Hvis der er plads hjemme i baghaven, så er der ingen problemer. Hvis du derimod gerne vil leje et lokale, så skal du finde ud af, hvor mange gæster I bliver, og hvor det skal foregå. Du kan eventuelt undersøge, hvilke muligheder der er i dit nærområde. 

Mad og drikke

Til festen skal der selvfølgelig også være noget at spise og drikke. Derfor skal du gøre op med dig selv, om du vil lave maden selv, eller om du vil bestille noget udefra. Det gør det mindre stressfuldt for dig, hvis du bestiller maden. Du kan for eksempel gå ind på kokken-jomfruen.dk, hvor du kan se, hvilke retter de tilbyder. Maden bliver lavet og leveret til dig, så du skal slet ikke tænke på det. 

Med hensyn til drikkevarer, så kan det være en god ide at tage et smut til grænsen og købe en masse drikkevarer ind. 

Aktiviteter

Hvis der ska holdes taler til festen, eller der bare skal ske noget sjovt, så er der rig mulighed for det. Det kan for eksempel være, når det bliver aften, festen rigtig går i gang, at du, eller studenten, planlægger nogle sjove aktiviteter for gæsterne. Det kan være små lege eller konkurrencer. 

Flere Nyheder