Vælg det bedste postkasseanlæg!

18 January 2021
Anne-Mette Hansen

editorial

Der findes mange smarte typer postkasser. Men hvad hvis du har brug for flere postkasser samlet på ét sted? 

Et postkasseanlæg er svaret. Her får du smart modul med lige det antal postkasser, du skal bruge. Det giver mening ved lejlighedsbygninger og lignende, hvor der er mange boliger på ét sted og ikke så meget plads til store postkasser til hver bolig.

Vil du vide mere om postkasseanlæg? Læs med i denne artikel!

Det skal du vide om postkasseanlæg

Stort kollegie? Lejlighedskompleks? Ældreboliger? Mange typer boliger er ofte samlet på ét sted. Og det kan være omkostningsfuldt og besværligt at finde plads til en postkasse til hver bolig. Det giver også langt større tidsarbejde for postbuddet at skulle rundt til alle boligerne for at levere posten. 

Med et smart postkassemodul kan alle postkasser samles i opgangen, på et udendørs stativ eller lignende. Når man f.eks. skal ud med skraldet, kan man også lige gå forbi sin postkasse og tjekke efter ny post.  

Moduler med postrum kan både hænges på væggen, bygges ind i væggen eller monteres på et stativ udendørs. Det er på mange måder en meget pladsbesparende løsning. 

Prismæssigt er det også langt billigere at investere i et postkassemodul frem for en postkasse til hver bolig i lejlighedskomplekset eller ejerforeningen med rækkehuse.

Hvor kan du købe postkasser som moduler?

Postkassemoduler fås ofte i mange forskellige størrelser. Det kan være med alt fra ét eller to rum til 6 rum. Disse moduler kan så kombineres med hinanden, der hvor de sættes op. Så du kan få plads til f.eks. 30 boligers postrum eller endnu flere!

I byggemarkedet finder du typisk de mere klassiske postkasser. Når du så har brug for moduler med postrum, kan du være nødt til at kigge på andre forhandlere. Der findes specielt flere virksomheder online, der forhandler skræddersyede postkasseanlæg

More articles