Vær sikker på, hvad du får af mad ud af huset

06 February 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Lige med mad skal man ikke tage de store chancer, for hvis det går helt galt, så kan folk få en allergisk reaktion på, hvad de spiser, hvis de ikke er informeret om, hvad der er i.

Det tænker man over, når man laver mad til sig selv og andre, men når der er tale om mad ud af huset, som man måske skal bruge til et arrangement med mange forskellige mennesker, så sørger man for at have mange forskellige retter, så der helst skulle være noget til alle, om de har allergi, ikke kan lide noget eller bare ikke spiser nogle bestemte ting.

Desuden skal man heller ikke tage en chance med at vælge noget, fordi det lyder eksotisk, spændende og fint, hvis man ikke aner, hvad det er; hvis du ikke selv ved, hvad det er, er der heller ikke stor chance for, at dine gæster gør det.

Desuden kan I være et selskab, hvor I har nogle særlige forventninger til maden, som man ikke bryder.

mad ud af huset

Maden ud af huset skal der være styr på

Derfor bør man gå efter det, som man har lidt kendskab til, når man for eksempel vælger mad ud af huset fra Kokken & Jomfruen.

Men man skal også tænke på, at hvis der er noget i beskrivelsen af maden, som man ikke kender til eller forstår, så kan det være fordi, man selv bruger nogle andre udtryk.

Så hvis man er lidt i tvivl om en ret, som man ellers er nogenlunde sikker på, så kan man udbede en forklaring på, hvad det drejer sig om, så man kan få det afklaret.

Man skal ikke være bange for at tabe ansigt ved at spørge om den slags, for de er jo til for at give jer en god madoplevelse, når I bestiller mad ud af huset hos dem.

More articles