Verdensmestre i levering af pakker

Verdensmestre i levering af pakker

Du kan få alt leveret uanset størrelsen

Nogle gange modtager du sikkert en lille pakke. Måske har du været inde på en webshop og bestilt en bog, eller noget andet som du interesserer dig for.

Tænk over, hvor mange bestillinger der bliver foretaget  på webshop, hver eneste dag, over hele verdenen. Vi taler om et kæmpe antal. Og alle de bestillinger skal jo leveres på én eller anden måde.

Og så skal vi også lige huske alle de store erhvervsforsendelser, som der også foregår på verdensplan. Og her taler vi altså ikke bare om små pakker, men derimod om store antal paller samt containere på mange tons. Det kræver et kæmpe netværk, og en stor flåde af både biler, fly og skibe.

Og hvor finder du så lige et firma, som er i besiddelse af ovenstående?. Heldigvis får du svaret lige herunder.

DHL – levering over hele verden

DHL er en verdensomspændende aktør, når vi taler om levering af alt fra pakker til kæmpe forsendelser. Derfor er det godt, at DHL har over 30 000 personer ansat, som hver dag yder deres bedste, for at alle leveringer kommer frem i god behold, og til tiden.

Desuden er DHL i besiddelse af intet mindre end 89 000 køretøjer, som rangerer fra små lette varevogne til store lastbiler.

Og så må vi heller ikke glemme, at DHL også fragter varer frem med skibe. Og som nogle af de eneste fragtfirmaer i verden, så må de også levere til embargolande som eksempelvis Afghanistan, Myanmar og Nordkorea.  

Hvis du gerne vil følge med i, hvor langt din bestilling er nået, så har DHL også en fantastisk tracking service, som viser dig, hvor i verden din pakke er. Så ved du præis, hvornår du kan forvente at modtage den. Det er en super service, som giver dig overblik og tryghed, når du får ting leveret.

Så bestil bare løs, eller send en masse pakker. DHL Danmark skal nok klare det for dig.