Vil du have et smil, du er stolt af?

30 april 2021
Camilla Skøtt

Græmmes du, når du kigger dig selv i spejlet, fordi du bare er led og ked af dine tænder? Eller er du bare træt af, at den ene tand stritter længere ud end de andre? Uanset om du har store eller små problemer med dine tænder, kan det rettes – og du behøver ikke at bære togskinner for at få dit drømmesmil.

Hvis man tager et gennemsnitligt kig på en årgang, så har 25% af alle børn båret bøjle i løbet af deres første 18 år, hvor det er gratis at gå til tandlæge. Bøjle får man som barn kun, hvis der er fare for, at tandstillingen kan føre til problemer med tænder eller tandkød – det er altså ikke nok at have skæve tænder.

Det betyder i sagens natur, at mange voksne i dag går rundt med tænder, der er mere eller mindre skæve. Det er ikke et problem rent fysisk, men det kan være hæmmende for selvtilliden eller ganske enkelt bare irriterende.

Få dit drømmesmil

Heldigvis er det i dag muligt at få rettet sine tænder uden, at det er nødvendigt med togskinner, som vi kender dem fra gamle dage. Du kan i stedet erhverve dig dit drømme smil gennem en behandling med Invisalign-bøjlen.

Invisalign er et koncert, der er rullet indover Danmark fra USA, og det har vundet stort indpas hos danskerne af den simple grund, at det er en enkel og effektiv metode til tandretning. Det foregår ved hjælp af en gennemsigtig tandskinne, der er tilpasset patientens nøjagtige tandstilling, og dermed er den mere eller mindre usynlig, når den sidder på tænderne.

Og ikke nok med at den er usynlig – det er også mere skånsom end togskinnerne, så du skal ikke frygte de mange smerte, dine venner og veninder med bøjle fortalte om i folkeskolen.

Vil du høre mere om Invisalign, kan du kigge for yousmileismile.dk.

Flere Nyheder