Få opbevaret dit gods på tørlager i Hirtshals Havn

Som reder eller ansvarlig for offshore logistik i et fragtfirma har du brug for at sikre at dit gods håndteres efter forskrifterne, når skibet er i havn. Du har med andre ord brug for effektiv og forsvarlig stevedore service.

Stevedoring er et udstyr som dækker over losning og lastning, omlæsning, og generel behandling af gods på havnen. Sejler dit skib med gods som har behov for opbevaring efter losning bør du alliere dig med et stevedore firma som tilbyde behørig oplagring af gods alt efter emnernes beskaffenhed.

Let fordærvelige madvarer skal for eksempel opbevares ved bestemte temperaturer for at sikre at køle kæden ikke brydes. Og du ønsker under alle omstændigheder at samtlige colli bevares tørt, sikkert og ved stabil temperatur uanset emnernes type og beskaffenhed.

Tryg og sikker opbevaring af din last hos Hirtshals Stevedore ApS

Har du således brug for lagring af emner i gods transit, og lægger dit skib til i Hirtshals Havn, kan du med stor fordel benytte Hirtshals Stevedore ApS. Hirtshals Stevedore ApS er blandt de foretrukne stevedore firmaer i den nordlige del af Jylland på grund af firmaets høje service niveau og store ekspertise.

Hos Hirtshals Stevedore ApS kan du, foruden de gængse stevedore tjenester så som losning og lastning, indgå en aftale om oplagrning af dit gods forud for omlæsning. Hirtshals Stevedore ApS råder over 19.000 kvm tørlager hvor en del er afsat til opbevaring på køl og frys.

Lageret er omgivet af gode og tjekkede forhold samt et avanceret og moderne tracking system som gør det muligt på hurtig og effektiv vis at lokalisere de oplagrede varer. De driftsikre lokaler holder en konstant temperatur og luft fugtighed, og er desuden omfatte af forsikring som giver dig garanti imod tab og skader.

Du kan læse mere om opbevaring hos Hirtshals Stevedore ApS på hjemmesiden hirtshalsstevedore.dk.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *